Verzendinformatie

Verzendinformatie

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
€3,95 voor bestellingen onder de €49,94
Gratis voor bestellingen vanaf €49,95

Gratis ophalen in St. Willebrord. We maken per e-mail een afspraak wanneer het voor beide schikt om de bestelling op te halen.

België

€6,95 voor bestellingen onder de €49,94

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €49,95

Levertijden

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden voor NL en voor België vaak binnen 2 dagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voorbeelden levertijden:

  • Maandag besteld vóór 17:00 - Dinsdag in huis
  • Dinsdag besteld vóór 17:00 - Woensdag in huis
  • Woesdag besteld vóór 17:00 - Donderdag in huis
  • Donderdag besteld vóór 17:00 - Vrijdag in huis
  • Vrijdag besteld vóór 17:00 - Zaterdag in huis
  • Vrijdag na 17:00, zaterdag of zondag besteld? - Dinsdag in huis

Gratis persoonlijk huidadvies

Kom je er niet uit? Stel je vragen direct aan de huidtherapeut via whatsapp of de chatknop. Binnen 24 uur heb je antwoord op jouw huidvragen!

Persoonlijk huidadvies is ontzettend belangrijk. Om het juiste advies te kunnen geven zijn soms meer vragen nodig, dan enkel het bepalen of een huidtype droog of vet is.  Het persoonlijke huidadvies op Huidexpertcentrum wordt uitgevoerd door een Huidtherapeut.

Het assortiment van Huidexpertcentrum bestaat uit krachtige producten van exclusieve merken, zoals IS Clinical, Iconic Elements of Drs Leenarts. In elke prijscategorie is een unieke huidroutine samen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jouw huid.

Stuur direct je huidvragen

Huidtherapeut Naomi