Retouren

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@huidexpertcentrum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat moet u doen om uw bestelling te retourneren?

U kunt uw bestelling gemakkelijk retourneren via e-mail, stuur een e-mail naar info@huidexpertcentrum.nl met de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Uw bankgegevens, zodat we het bedrag kunnen terugstorten
  • Reden retour

Vervolgens krijgt u van ons een retourlabel en kunt u de producten retourneren. De retourkosten worden afgetrokken van het totaal bedrag, maar gecompenseerd met uw eerder betaalde verzendkosten. 

Abonnementen

U moet bij uw annulering een schriftelijke kennisgeving van de annulering naar ons sturen op één van de drie volgende manieren: u stuurt een e-mail naar ons of u schrijft een brief naar ons. 

U hoeft ons geen reden te geven voor de annulering. Wel horen we graag waarom u annuleert, zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Als u ons dit bericht binnen het toepasselijke tijdsbestek hebt gestuurd, wordt uw abonnementsgeld binnen 14 dagen na het verzenden van de annulering gerestitueerd. Als de tijdsperiode is verstreken, kunt u nog steeds de automatische verlenging in uw account annuleren.

Contactgegevens

E-mail: info@huidexpertcentrum.nl

Telefoonnummer: +31615327903

Adres: De gagelrijzen 90, 4711PB St. Willebrord

 

Gratis persoonlijk huidadvies

Kom je er niet uit? Stel je vragen direct aan de huidtherapeut via whatsapp of de chatknop. Binnen 24 uur heb je antwoord op jouw huidvragen!

Persoonlijk huidadvies is ontzettend belangrijk. Om het juiste advies te kunnen geven zijn soms meer vragen nodig, dan enkel het bepalen of een huidtype droog of vet is.  Het persoonlijke huidadvies op Huidexpertcentrum wordt uitgevoerd door een Huidtherapeut.

Het assortiment van Huidexpertcentrum bestaat uit krachtige producten van exclusieve merken, zoals IS Clinical, Iconic Elements of Drs Leenarts. In elke prijscategorie is een unieke huidroutine samen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jouw huid.

Stuur direct je huidvragen

Huidtherapeut Naomi