Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?

Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?

Geplaatst door Naomi Schiks op

Er zijn verschillende soorten van de Meditopics huidreiniger. Elke Meditopics huidreiniger heeft zijn eigen unieke functie en doel voor de huid. Wist je dat? Ik, Naomi, als huidtherapeut tijdens mijn HBO opleiding Huidtherapie in aanmerking kwam met de Meditopics huidreiniger pH 3.5 melkzuur huidreiniger, omdat ik zelf last had van een trekkerige huid met acne. 

Welke Meditopics huidreiniger bestaan er?

Er bestaan drie soorten Meditopics huidreinigers. Elke Meditopics huidreiniger heeft zijn eigen doel en past bij een huidtype. De volgende Meditopics huidreinigers bestaan er:

  • Meditopics pH 3.5 melkzuur  huidreiniger 
  • Meditopics huidreiniger met zinksulfaat
  • Meditopics milde huidreiniger

Meditopics pH 3.5 melkzuur huidreiniger

De Meditopics pH 3.5 melkzuur huidreiniger is de ideale Meditopics huidreiniger voor mensen die last hebben van acne gecombineerd met een droge of trekkerige huid. De zuurgraad is namelijk laag, waardoor je huid weer in balans wordt gebracht. Verder bevat de Meditopics pH 3.5 melkzuur huidreiniger het werkzame ingrediënt 'melkzuur'.

Melkzuur is een hydraterend, maar ook exfoliërend ingrediënt wat betekent dat het dode huidcellen verwijderd. Melkzuur is een zogeheten alpha hydroxy acid en verweekt de dode huidcellen van je eerste huidlaag, hierdoor vermindert je acne en is er meer ruimte voor andere cellen om hun werk te doen en de huid te verbeteren.

Deze Meditopics huidreiniger reinigt je huid op een milde manier, effectief om acne te verminderen, maar zonder de huid uit te drogen. 

Meditopics huidreiniger met zinksulfaat

De Meditopics huidreiniger met zinksulfaat is een ideale Meditopics huidreiniger als je last hebt van een vette huid met of zonder acne. Zinksulfaat zorgt er namelijk voor dat de talgproductie wordt geremd en ontstekingen worden verminderd. De Meditopics huidreiniger met zinksulfaat is een reiniger die de huid niet uitdroogt, maar gebruik de reiniger enkel als je last hebt van continu een glimmende huid. Heb je last van een trekkerig gevoel na het reinigen, dan is deze Meditopics huidreiniger te agressief voor jou. 

Meditopics milde huidreiniger

De Meditopics milde huidreiniger is de mildste reiniger van de Meditopics huidreinigers. Het is een gezichtsreiniger die ideaal is voor zeer gevoelige huidtypes, huiden met een beschadigde huidbarrière, als je last hebt van een trekkerig gevoel, zeer droge huidtype en ook eczeem en rosacea gevoelige huidcondities. De Meditopics milde huidreiniger is volledig parfum vrij en reinigt de huid zeer mild. 

 

← Ouder bericht

Laat een reactie achter

Blogs

RSS
Skincareroutine met IS Clinical huidverzorgingsproducten om rimpels te verminderen
Skincareroutine

IS Clinical skincareroutine om rimpels te verminderen

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Een effectieve skincare-routine is als een liefdevolle verzorging voor je huid, vooral wanneer het doel is om de verschijning van rimpels te verminderen. IS Clinical...

Lees meer
Zelfbruiner, bruin worden zonder zon

Bruin worden zonder zon, zelfbruiner is de oplossing!

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Zelfbruiner is een fantastisch alternatief voor degenen die streven naar een gezonde, zongebruinde teint zonder de schadelijke effecten van UV-stralen. Met de juiste toepassingstechnieken en...

Lees meer