Over ons

HuidExpertCentrum: De Skincare webshop met expertise huidtherapeut

Huidexpertcentrum is de webshop voor hoogwaardige huidverzorging. Skincare is ontzettend belangrijk en is de basis voor een gezonde huid. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam dus het is ontzettend belangrijk om daar goed voor te zorgen. Je kunt bij onze skincare webshop terecht voor alle huidproblemen van acne tot pigment to anti-aging. Vind je het moeilijk om zelf goede skincareproducten uit te kiezen die passend zijn voor jou? Maak dan gebruik van het persoonlijke huidadvies. We gaan dan samen kijken naar jou wensen en kijken wat het best passend is voor jou huid.

In de webshop vind je veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten voor verschillende budgetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste skincare kan vinden en daarom ben ik ook continu op zoek naar de beste skincareproducten. IS Clinical is sinds kort in Nederland en bevat hoogwaardige huidverzorging met veel wetenschappelijk onderzoek. Het is een krachtig merk met cosmeceuticals. Ook hebben wij meer betaalbare, maar goede skincare, zoals Drs Leenarts of Meditopics.

Wie is de huidtherapeut?

Huidexpertcentrum is opgericht door Naomi Schiks. Naomi Schiks is een huidtherapeut en afgestudeerd aan de Haagse hogeschool. De onderneming is eerst begonnnen met een blog genaamd Skincarebynaomi. Dit is uitgegroeid tot meer dan een hobby naar een webshop. Zij heeft een grote rugzak met kennis opgebouwd over de huid en het menselijke lichaam, deze kennis heeft zij gebruikt om een unieke samenstelling van producten in de webshop te stoppen en daarmee ook nog steeds blogs te schrijven. 

Wat is een huidtherapeut?

De huidtherapeut is de paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de Huid. Er zijn ontzettend veel mensen in Nederland die kampen met huidproblemen. Regelmatig kan dit flink van invloed zijn op het dagelijks leven. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van huidproblemen.

De huidtherapeut is een wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). 

Gratis persoonlijk huidadvies

Kom je er niet uit? Stel je vragen direct aan de huidtherapeut via whatsapp of de chatknop. Binnen 24 uur heb je antwoord op jouw huidvragen!

Persoonlijk huidadvies is ontzettend belangrijk. Om het juiste advies te kunnen geven zijn soms meer vragen nodig, dan enkel het bepalen of een huidtype droog of vet is.  Het persoonlijke huidadvies op Huidexpertcentrum wordt uitgevoerd door een Huidtherapeut.

Het assortiment van Huidexpertcentrum bestaat uit krachtige producten van exclusieve merken, zoals IS Clinical, Iconic Elements of Drs Leenarts. In elke prijscategorie is een unieke huidroutine samen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jouw huid.

Stuur direct je huidvragen

Huidtherapeut Naomi