Skincareroutine met IS Clinical huidverzorgingsproducten om rimpels te verminderen

IS Clinical skincareroutine om rimpels te verminderen

Geplaatst door Naomi Schiks op

Een effectieve skincare-routine is als een liefdevolle verzorging voor je huid, vooral wanneer het doel is om de verschijning van rimpels te verminderen. IS Clinical is een bewezen professionele huidverzorgingslijn om rimpels te verminderen. In een wereld waar de tijd onverbiddelijk vooruitgaat, is het essentieel om aandacht te besteden aan het behoud van een jeugdige uitstraling. Door te investeren in IS Clinical producten en een consistente stabiele skincareroutine toe te passen, kun je de strijd tegen rimpels aangaan. 

Rimpels verminderen met IS Clinical producten

Een skincareroutine met IS Clinical producten bestaat uit een ochtend- en avondroutine. In de ochtend skincareroutine focus je je op het reinigen van je gezicht, een vitamine C serum, een dagcrème met de speciale extremozymen techniek en natuurlijk een goede IS Clinical SPF met een breed spectrum tegen UVA en UVB bestraling. Echter in de avond wil je meer focussen om de daadwerkelijke huidverbetering, waarbij je meer actieve ingrediënten in kan zetten, zoals retinol of glycolzuur. 

De ochtendroutine met IS Clinical producten ziet er als volgt uit:

Stap 1. Gezichtsreiniger: IS Clinical cleansing complex OF IS Clinical cream cleanser

IS Clinical cleansing complex is een milde gelreiniger met een klein percentage van salicylzuur en glycolzuur. Ook bevat de IS Clinical gezichtsreiniger een kalmerend ingrediënt, namelijk centella asiatica. Centella asiatica stimuleert de collageensynthese en stimuleert de microcirculatie. Ook bevordert het de wondgenezing en vermindert littekenvorming. Verder bevat het nog kamille extract wat een hoog effectieve antioxidant is en verzachtend werkt. De IS Clinical cleansing complex is in principe geschikt voor alle huidtypes. Heb je een heel droge huid, dan kun je beter kiezen voor de IS Clinical cream cleanser. 

IS Clinical cleansing complex

IS Clinical cream cleanser is een zachte, milde crème gezichtsreiniger. De crème gezichtsreiniger is ideaal om make-up te verwijderen en de huid mild te reinigen. De gezichtsreiniger hydrateert de huid, kalmeert & werkt ook ontstekingsremmend. De IS Clinical cream cleanser werkt op basis van Saffloerzaadolie, Carthemus tinctorius wat een vochtinbrengende functie heeft, de collageenstructuur herstructureert, de huid verzacht en het maakt de huidbarrière sterk. Ook bevat het glycerine,  wat noodzakelijk is voor een goede beschermende functie van de huid. Ook bevordert het herstel en de ontwikkeling van gezonde huidcellen. Tot slot bevat de cream cleanser nog kokosolie (Cocos Nucifera), wat een sterke antibacteriële, schimmelwerende en antimicrobiële functie heeft. Ook bevorderen kokosolie-extracten de genezing van wondjes en hebben zij hydraterende eigenschappen.

 IS Clinical cream cleanser

Stap 2. Vitamine C serum: IS Clinical GeneXC serum

Het GeneXC serum is een krachtig vitamine C serum met 20% vitamine C, een speciale extremozymen techniek, maar ook het bijzonder sterke antioxidant SOD (Superoxide Dismutase).  Het IS Clinical GENEXC SERUM beschermt en herstelt het DNA en stimuleert de genen. De hydratatie en de beschermende functie die door het verouderingsproces verloren zijn gegaan, worden door GENEXC weer hersteld. 

Het IS Clinical GeneXC bevat 20% vitamine C. De vitamine C is een gestabiliseerde formule van L-ascorbinezuur. Het stimuleert de collageensynthese en bevordert het wondherstel. Ook is het een sterke antioxidant met UV-bescherming en heeft het vitamine C ontstekingsremmende eigenschappen. Verder bevat het Trehalose en plankton extract, een Extremozyme. Het is een natuurlijk voorkomende koolhydraten in planten en dieren die organismen in staat stelt te overleven in de meest barre klimatologische omstandigheden.

IS Clinical GeneXC serum is een krachtig serum om rimpels te verminderen en de huid te beschermen en te herstellen.

Het gehydrolyseerd Rucolaextract helpt de huidcellen te ontgiften, te versterken en te herstellen. Het kakudu australische pruimenextract is een Australische supervrucht die meer dan 100 keer zoveel vitamine C bevat als een sinaasappel. Het is een krachtige antioxidant die de productie van collageen en hyaluronzuur bevordert. Het vermindert roodheid en zorgt voor een egale, stralende teint.

De bijzondere super sterke antioxidant 'Superoxide dismutase, SOD' is een lichaamseigen enzym, één van de krachtigste antioxidanten tegen huidveroudering.

Kortom het GeneXC serum helpt tegen huidveroudering op meerdere manieren door de huid te beschermen, te herstellen en te versterken.

Stap 3. Moisturizer: IS Clinical reparative moisture emulsion

De IS Clinical reparative moisture emulsion is een hydraterende moisturizer met ingrediënten om rimpels te verminderen. Deze intensieve, verjongende moisturizer bevat plantaardige ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, peptiden en antioxidanten. IS Clinical reparative moisture emulsion bevat de gepatenteerde Extremozyme-technologie, waarvan is bewezen dat deze DNA-schade herstelt.

Het IS Clinical reparative moisture emuslion bevat; 

 • Extremozyme - Een combinatie van extremofiele enzymen 13,0%. Om eiwitten / DNA van de cellen te beschermen en te repareren.
 • Superoxide Dismutase (SOD) 0,5%. Een lichaamseigen enzym, één van de krachtigste antioxidanten tegen huidveroudering.
 • Hyaluronzuur, plantaardig hyaluronzuur 5,0%. Bindt tot 1800 maal zijn moleculair gewicht in water.
 • Kopertripeptide groeifactor (bio-identiek). Stimuleert de collageensynthese, de fibroblasten nemen toe. Regelt het wondherstel en versterkt de afweer van tumoren.

IS Clinical reparative moisture emulsion - moisturizer om rimpels te verminderen

Stap 4. SPF, zonbescherming: IS Clinical extreme protect SPF 30

De IS Clinical extreme protect SPF 30 is een krachtige, hydraterende zonnebrandcrème met een breed spectrum bescherming van UVA en UVB. Wat deze zonnebrandcrème zeer bijzonder maakt is de speciale extremozymen techniek. IS clinical extreme protect SPF 30 beschermt het gezonde collageen in de huid tegen blootstelling aan de zon en veroudering. Het product bevat een sterke DNA-bescherming en bestrijdt het risico op huidkanker ten gevolge van zonneschade.

IS Clinical extreme protect SPF 30 beschermt doeltreffend tegen UVA- en UVB-stralen en voorkomt huidbeschadiging. Bovendien helpt het vochtinbrengende zonnebrandcrème roodheid en ontstekingen als gevolg van zonnebrand te herstellen. De combinatie van zinkoxide en plantaardige Extremozymen biedt de meest effectieve bescherming tegen licht.

IS Clinical extreme protect spf 30 is een breed inzetbare zonnebrandcreme met brede bescherming tegen UVA en UVB met de speciale extremozymen technologie die beschadigt DNA kan herstellen en huidveroudering voorkomt.

De avondroutine met IS Clinical producten ziet er als volgt uit:

Stap 1. Gezichtsreiniger: IS Clinical cleansing complex OF 

IS Clinical cream cleanser

IS Clinical cleansing complex is een milde gelreiniger met een klein percentage van salicylzuur en glycolzuur. Ook bevat de IS Clinical gezichtsreiniger een kalmerend ingrediënt, namelijk centella asiatica. Centella asiatica stimuleert de collageensynthese en stimuleert de microcirculatie. Ook bevordert het de wondgenezing en vermindert littekenvorming. Verder bevat het nog kamille extract wat een hoog effectieve antioxidant is en verzachtend werkt. De IS Clinical cleansing complex is in principe geschikt voor alle huidtypes. Heb je een heel droge huid, dan kun je beter kiezen voor de IS Clinical cream cleanser. 

IS Clinical cleansing complex

IS Clinical cream cleanser is een zachte, milde crème gezichtsreiniger. De crème gezichtsreiniger is ideaal om make-up te verwijderen en de huid mild te reinigen. De gezichtsreiniger hydrateert de huid, kalmeert & werkt ook ontstekingsremmend. De IS Clinical cream cleanser werkt op basis van Saffloerzaadolie, Carthemus tinctorius wat een vochtinbrengende functie heeft, de collageenstructuur herstructureert, de huid verzacht en het maakt de huidbarrière sterk. Ook bevat het glycerine,  wat noodzakelijk is voor een goede beschermende functie van de huid. Ook bevordert het herstel en de ontwikkeling van gezonde huidcellen. Tot slot bevat de cream cleanser nog kokosolie (Cocos Nucifera), wat een sterke antibacteriële, schimmelwerende en antimicrobiële functie heeft. Ook bevorderen kokosolie-extracten de genezing van wondjes en hebben zij hydraterende eigenschappen.

IS Clinical cream cleanser

Stap 2. Serum: Youth Serum

Het Youth serum is een anti-aging serum om rimpels te verminderen met de krachtige extremozymen technologie, vitamine A, C en E. En nog veel meer bijzondere ingrediënten om rimpels te verminderen. Met IS Clinical youth serum wordt de huid onmiddellijk zichtbaar gladder en worden rimpels op lange termijn drastisch verminderd. Het beschadigd weefsel wordt hersteld, de huidstructuur wordt verstevigd en fijne lijntjes worden gladgestreken. Tegelijkertijd bouwt IS Clinical youth serum beschadigd collageen weer op met natuurlijke groeifactoren en vermindert zo rimpels op de lange termijn. De gepatenteerde Extremozyme-technologie omvat de speciale combinatie van krachtige actieve bestanddelen zoals antioxidanten, vitamine A, C, E en Centalla Asiatica. Het resultaat is een jeugdige, levendige en stralende teint.

IS Clinical youth serum is een krachtig serum om rimpels te verminderen.

Het IS Clinical youth serum bevat:

 • Extremozyme – Een combinatie van extremofiele enzymen 3,0% om eiwitten / DNA van de cellen te beschermen en te repareren.

 • Kopertripeptide groeifactor (bio-identiek). Stimuleert de collageensynthese, de fibroblasten nemen toe. Regelt het wondherstel en versterkt de afweer van tumoren.

 • Vitamine A, C & E mengsel, ingekapseld in een liposoom 1,5%. Antioxidanten, vergemakkelijken de absorptie van vitaminen.

 • Tijgergras, Centella asiatica 0,3%. Stimuleert de collageensynthese en stimuleert de microcirculatie. Bevordert wondgenezing en vermindert littekenvorming.

Stap 3. Moisturizer: IS Clinical reparative moisture emulsion

De IS Clinical reparative moisture emulsion is een hydraterende moisturizer met ingrediënten om rimpels te verminderen. Deze intensieve, verjongende moisturizer bevat plantaardige ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, peptiden en antioxidanten. IS Clinical reparative moisture emulsion bevat de gepatenteerde Extremozyme-technologie, waarvan is bewezen dat deze DNA-schade herstelt.

Het IS Clinical reparative moisture emuslion bevat; 

 • Extremozyme - Een combinatie van extremofiele enzymen 13,0%. Om eiwitten / DNA van de cellen te beschermen en te repareren.
 • Superoxide Dismutase (SOD) 0,5%. Een lichaamseigen enzym, één van de krachtigste antioxidanten tegen huidveroudering.
 • Hyaluronzuur, plantaardig hyaluronzuur 5,0%. Bindt tot 1800 maal zijn moleculair gewicht in water.
 • Kopertripeptide groeifactor (bio-identiek). Stimuleert de collageensynthese, de fibroblasten nemen toe. Regelt het wondherstel en versterkt de afweer van tumoren.

IS Clinical reparative moisture emulsion is een hydraterende moisturizer met anti-aging eigenschappen om rimpels te verminderen en een dunne huid te verstevigen

Shop je al je IS Clinical huidverzorgingsproducten op Huidexpertcentrum.nl

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Laat een reactie achter

Blogs

RSS
Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?
Gezichtsreiniger Meditopics

Welke Meditopics huidreiniger past bij jou huid?

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Er zijn verschillende soorten van de Meditopics huidreiniger. Elke Meditopics huidreiniger heeft zijn eigen unieke functie en doel voor de huid. Wist je dat? Ik,...

Lees meer
Zelfbruiner, bruin worden zonder zon

Bruin worden zonder zon, zelfbruiner is de oplossing!

Naomi Schiks
Door Naomi Schiks

Zelfbruiner is een fantastisch alternatief voor degenen die streven naar een gezonde, zongebruinde teint zonder de schadelijke effecten van UV-stralen. Met de juiste toepassingstechnieken en...

Lees meer