Skincare abonnementen

Een 'Skincare Abonnement' heb je daar wel eens van gehoord?

Een skincare abonnement met de optie om elke 3 maanden skincare productenbox opgestuurd te krijgen gepersonaliseerd op jouw huid. Het is belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken, die juist is afgesteld op jouw huid, omdat er ontzettend veel producten in de markt zijn. Als er gewerkt wordt met actievere stoffen, zoals glycolzuur of salicylzuur, dan is het belangrijk om dit perfect te personaliseren op jouw huid.

Op HuidExpertCentrum is het mogelijk om een skincare abonnement aan te schaffen met een unieke skincare productenbox, die je elke 3 maanden, thuis geleverd krijgt. Je krijgt een chique magneetdoos met jouw gepersonaliseerde skincareroutine. Een groot voordeel is dat je automatisch na 3 maanden dezelfde box of een nieuwe box toegestuurd krijgt, waardoor je nooit zonder huidverzorging komt te zitten. 

Ben jij fan van luxe skincaremerken? Kies dan voor de luxe abonnementoptie. Maar ook een basicroutine is gemakkelijk samen te stellen met de budgetabonnementen. Je kunt bij elk persoonlijk huidadvies jouw keuzes aangeven of jij je huid graag simpel of uitgebreid verzorgd met producten.

Ook biedt deze manier de ultieme kans om verschillende producten uit te proberen. Kies de ene maand voor het IS Clinical active serum en de andere maand voor het Alpha-H vitamine B niacinamide serum. 

Onze huidtherapeut, de echte huidexpert op skincare gebied, kijkt uitgebreid samen met jou naar de wensen en voorkeuren. Eventuele huidproblemen kunnen opgelost worrden en samen bewandelen we het pad naar een prachtige huid.

Ben jij klaar om jouw gepersonaliseerde skincarebox samen te stellen met hoogwaardige huidverzorgingsmerken?

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren