Persoonlijk huidadvies

Persoonlijk huidadvies van een huidtherapeut, de weg naar een gezonde huid

Persoonlijk huidadvies is ontzettend belangrijk. Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel huidverzorgingsmerken. Er staan vaak een hoop 'claims' op die veel merken niet na komen of het zijn enkel marketingstrucs. Dat is jammer, want je wilt eerlijke producten die perfect aansluiten op jouw huid. Om het juiste advies te kunnen geven zijn soms meer vragen nodig, dan enkel het bepalen of een huidtype droog of vet is. Het is ook belangrijk om andere zaken mee te nemen, zoals voeding, leefstijl of dat je graag simpele producten of liever uitgebreid je huid verzorgd. Allerlei zaken die erg belangrijk kunnen zijn tot het juiste eindresultaat.

Het persoonlijke huidadvies op Huidexpertcentrum wordt uitgevoerd door een Huidtherapeut. Een huidtherapeut is een paramedicus die 4 jaar lang een HBO-geschoolde studie heeft gevolgd. Wij zijn gespecialiseerd in de huid en hebben veel ervaring op het gebied van adviseren van huidproducten en behandelingen.

Het assortiment van Huidexpertcentrum bestaat uit krachtige producten van exclusieve merken, zoals IS Clinical, Iconic Elements of Drs Leenarts. In elke prijscategorie is een unieke huidroutine samen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jouw huid.

Klinkt dat voor jouw als de ideale match? Kijk dan snel verder welk persoonlijk huidadvies het beste aansluit op jouw wensen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren