Over HuidExpertCentrum

Webshop & Huidkliniek HuidExpertCentrum

Huidexpertcentrum is een webshop voor hoogwaardige huidverzorging. Skincare is ontzettend belangrijk en is de basis voor een gezonde huid. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam dus het is ontzettend belangrijk om daar goed voor te zorgen. Je kunt bij onze skincare webshop terecht voor alle huidproblemen van acne tot pigment to anti-aging. Vind je het moeilijk om zelf goede skincareproducten uit te kiezen die passend zijn voor jou? Maak dan gebruik van het persoonlijke huidadvies. We gaan dan samen kijken naar jou wensen en kijken wat het best passend is voor jou huid.

In de webshop vind je veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten voor verschillende budgetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste skincare kan vinden en daarom ben ik ook continu op zoek naar de beste skincareproducten. IS Clinical is sinds kort in Nederland en bevat hoogwaardige huidverzorging met veel wetenschappelijk onderzoek. Het is een krachtig merk met cosmeceuticals. Ook hebben wij meer betaalbare, maar goede skincare, zoals Drs Leenarts of Meditopics.

Huidexpertcentrum is opgericht door Naomi Schiks. Naomi Schiks is een huidtherapeut en afgestudeerd aan de Haagse hogeschool. De onderneming is eerst begonnnen met een blog genaamd Skincarebynaomi. Dit is uitgegroeid tot meer dan een hobby naar een webshop en binnenkort ook een huidtherapeutische praktijk. Zij heeft een grote rugzak met kennis opgebouwd over de huid en het menselijke lichaam, deze kennis heeft zij gebruikt om een unieke samenstelling van producten in de webshop te stoppen en daarmee ook nog steeds blogs te schrijven. 

HuidExpertCentrum breidt uit met een huidkliniek vanaf oktober 2022 gevestigd te Breda, Haagse Beemden. 

  • Binnenkort meer informatie.
  • Behandelaanbod: Chemische peelings van SkinTech & IS Clinical, microneedling met dermapen4, IS Clinical huidverbeterende facials, coagulatietherapie, acnetherapie, melasmabehandeling met de benebellumpeeling gecombineerd met microneedling, Re-Biome behandelingen.
  • Altijd een volledig gratis intake van 30 minuten, waarin ik je huid beoordeel en advies geef welke producten en behandelingen het beste passen.
  • Alvast een afspraak maken? Je kunt mij bereiken op info@huidexpertcentrum.nl.  Of stuur mij gemakkelijk een whatsappbericht

Wie is de huidtherapeut achter HuidExpertCentrum?

Ik ben Naomi Schiks, een HBO-geschoolde huidtherapeut en afgestudeerd aan de Haagse hogeschool. Ik heb een grote passie voor de huid en de lichamelijke gezondheid. Wekelijks ben ik op zoek naar nieuwe wetenschappelijke informatie over de huid. Ik kan mij uren vermaken met artikelen lezen over nieuwe ingrediënten, huidaandoeningen en nieuwe updates over behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in de ingrediëntenleer van producten en adviseer en denk graag met je mee.

Je kunt mij altijd om advies vragen over producten en jouw huid:

  • Via de chatfunctie
  • Mail: info@huidexpertcentrum.nl
  • Of stuur mij gemakkelijk een whatsappbericht. Ook kun je altijd een persoonlijk huidadvies aanvragen waarbij we samen gaan kijken naar jouw perfecte huidroutine.

eigenaar huidexpertcentrum, huidtherapeut naomi schiks