Over HuidExpertCentrum

Webshop & Huidkliniek HuidExpertCentrum

Huidexpertcentrum is een webshop voor hoogwaardige huidverzorging. Skincare is ontzettend belangrijk en is de basis voor een gezonde huid. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam dus het is ontzettend belangrijk om daar goed voor te zorgen. Je kunt bij onze skincare webshop terecht voor alle huidproblemen van acne tot pigment to anti-aging. Vind je het moeilijk om zelf goede skincareproducten uit te kiezen die passend zijn voor jou? Maak dan gebruik van het persoonlijke huidadvies. We gaan dan samen kijken naar jou wensen en kijken wat het best passend is voor jou huid.

In de webshop vind je veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten voor verschillende budgetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen de juiste skincare kan vinden en daarom ben ik ook continu op zoek naar de beste skincareproducten. IS Clinical is sinds kort in Nederland en bevat hoogwaardige huidverzorging met veel wetenschappelijk onderzoek. Het is een krachtig merk met cosmeceuticals. Ook hebben wij meer betaalbare, maar goede skincare, zoals Drs Leenarts of Meditopics.

Huidexpertcentrum is opgericht door Naomi Schiks. Naomi Schiks is een huidtherapeut en afgestudeerd aan de Haagse hogeschool. De onderneming is eerst begonnnen met een blog genaamd Skincarebynaomi. Dit is uitgegroeid tot meer dan een hobby naar een webshop en binnenkort ook een huidtherapeutische praktijk. Zij heeft een grote rugzak met kennis opgebouwd over de huid en het menselijke lichaam, deze kennis heeft zij gebruikt om een unieke samenstelling van producten in de webshop te stoppen en daarmee ook nog steeds blogs te schrijven. 

HuidExpertCentrum breidt uit met een huidkliniek vanaf oktober 2022 gevestigd te Breda, Haagse Beemden. 

 

Huidexpertcentrum is een Huidkliniek in Breda gecombineerd met een webshop. Het bedrijf wordt gerund door een HBO-geschoolde huidtherapeut. Een huidtherapeut is een paramedicus die zowel de zieke (beschadigde) huid behandeld als de gezonde huid. Huidexpertcentrum heeft als visie om iedereen een uniek behandelplan te bieden. Elke behandeling en adviezen worden op maat gemaakt voor elke cliënt afgestemd op alle behoefte en wensen. Het is belangrijk om continu kritisch te kijken, omdat elke huid een andere aanpak nodig heeft. Dat is de reden waarom je bij Huidexpertcentrum resultaat gaat boeken met jouw huid.

Bij Huidexpertcentrum bieden wij een tal van behandelingen aan, waardoor wij een groot aantal huidaandoeningen kunnen behandelen:

 • (Chemische) Peelings: Mild tot diep van de merken SkinTech en IS Clinical
 • Microneedling met Dermapen4
 • Acnetherapie
 • Het verwijderen van huidoneffenheden met de Zapper (Coagulatiepen)
 • Huidverbeterende facials
 • Pigmentatiebehandelingen
 • Anti-aging behandelingen
 • IS Clinical facials
 • ReBiome 21-daagse bootcamp
 • Combinatiebehandelingen
 • Thuisbehandeling met o.a. IS Clinical & Rebiome

Bij Huidexpertcentrum is het altijd mogelijk om een gratis intakegesprek te boeken, zodat wij gericht advies kunnen geven en een passend behandelingstraject kunnen opstellen.

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek bij HuidExpertCentrum?

 • Bellen of een bericht sturen via whatsapp
  • Tel: +31615327903
 • Email sturen
 • Binnenkort online via het afsprakenportaal

Wat is een huidtherapeut?

De huidtherapeut is de paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de Huid. Er zijn ontzettend veel mensen in Nederland die kampen met huidproblemen. Regelmatig kan dit flink van invloed zijn op het dagelijks leven. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van huidproblemen.

De huidtherapeut is een wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en vor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De huidtherapeuten bij HuidExpertCentrum zijn aangesloten bij het KP register en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).

Wie is de huidtherapeut achter HuidExpertCentrum?

Ik ben Naomi Schiks, een HBO-geschoolde huidtherapeut en afgestudeerd aan de Haagse hogeschool. Ik heb een grote passie voor de huid en de lichamelijke gezondheid. Wekelijks ben ik op zoek naar nieuwe wetenschappelijke informatie over de huid. Ik kan mij uren vermaken met artikelen lezen over nieuwe ingrediënten, huidaandoeningen en nieuwe updates over behandelingen. Ik ben gespecialiseerd in de ingrediëntenleer van producten en adviseer en denk graag met je mee.

Je kunt mij altijd om advies vragen over producten en jouw huid:

 • Via de chatfunctie
 • E-Mail: info@huidexpertcentrum.nl
 • Of stuur mij gemakkelijk een whatsappbericht. Ook kun je altijd een persoonlijk huidadvies aanvragen waarbij we samen gaan kijken naar jouw perfecte huidroutine.