ReBiome

ReBiome, Eco-Friendly vegan skincare

ReBiome is een volledig nieuw merk op de markt. Het is ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken (Scandinavië) door Paulina Sell Hellmann. Zij had als doel om een merk te ontwikkelen met vegan skincare die ook eco-friendly is, maar ook de algehele huid in balans brengt. ReBiome is gericht op het in balans brengen van het microbioom door gebruik te maken van pre-, pro- en postbiotica.

ReBiome vindt het belangrijk dat de mens gezond oud wordt. Wij moeten het ouder worden omarmen en niet verdoezelen, maar we willen natuurlijk wel dat onze huid mooi oud wordt. Dit noemen we ook wel pro-aging in plaats van anti-aging. 

HuidExpertCentrum is de enigste huidkliniek en webshop in Nederland waar ReBiome verkocht wordt. Dit is dus een uniek kans op ReBiome te kopen en te gebruiken om prachtige resultaten te boeken. In de huidkliniek bieden we ook een mooie behandeling aan 'Het 21-daagse ReBiome traject', waarbij er gebruik gemaakt wordt van levende probiotica. Normaal is het niet mogelijk om levende probiotica te gebruiken, maar ReBiome heeft onderzoek gedaan en een unieke vorm ontwikkeld met een speciale technologie in de verpakking, waardoor het nu wel mogelijk was om dit op de huid te gebruiken. 

ReBiome is geschikt voor ieder huidtype. Het is simpele skincare met krachtige natuurlijk ingrediënten om de huid in balans te brengen, de huidbarrière krachtig te maken en toch daardoor huidaandoeningen te kunnen behandelen. Eczeem, psoriasis, rosacea, acne of huidveroudering alles is mogelijk om te behandelen. Probiotica heeft bewezen resultaten dat het ontzettend goed werkt bij bovenstaande huidaandoeningen, omdat hierbij vaak het microbioom uit balans is.

ReBiome is:

  • Gecertificeerd Vegan
  • Gecertificeerd Cruelty Free
  • Eco-Bewust
  • De verpakkingen zijn gemaakt van 100% wood-based met een forest farming certificaat, waardoor bomen bespaard blijven.
  • Virgin Plastic, in de toekomst wordt de verpakkingen 100% plastic vrij.
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren