IS Clinical

IS Clinical, krachtige skincaremerk uit de USA

IS Clinical is een hoogwaardig cosmeceutical huidverzorgingsmerk met krachtige skincare producten van reinigers tot serums tot moisturizers.. Het verschil tussen normale huidverzorging en cosmeceuticals is het feit dat er actieve stoffen aan toegevoegd zijn zoals glycolzuur, salicylzuur of retinol in de juiste percentages.. Ook is het een innovatief merk die continu ontwikkeld en op zoek is naar de beste behandeling voor de patiënt. IS Clinical heeft een ruim assortiment en is geschikt voor acne, anti-aging, rosacea, pigmentvlekken, alle huidtypes, donkere en lichte huidtypes, oneffen huid en grote poriën. 

Het is een Amerikaans merk en IS Clinical is sinds kort in Nederland te koop. IS Clinical is ontwikkeld door Bryan Johns, een biochemicus, en Alec Call die een achtergrond heeft in het financiële werkveld.

IS Clinical richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde klinische producten die 100% wetenschappelijk zijn onderbouwd. Er wordt gebruik gemaakt van zo puur mogelijke ingrediënten en altijd van botanische afkomst. Er zijn met veel producten klinische studies uitgevoerd, waardoor er echte patiëntenstudies met duidelijke resultaten zijn uitgevoerd. Zo zijn er een aantal echte bestsellers uitgekomen met prachtige resultaten, zoals het active serum of de Youth Intensive Cream.

IS Clinical werkt door middel van een 4-systeem principe:

  1. Cleanse (Reinigen)
  2. Treat (Het aanpakken van het probleem)
  3. Hydrate (Hydrateren)
  4. Protect (Beschermen met SPF)

Wist je dat bijna alle producten van IS Clinical volledig vegan zijn? Enkel de warming honey cleanser is niet vegan. En de gehele IS Clinical lijn is gemaakt van 98% botanische ingrediënten. 

Altijd gratis verzendkosten op IS Clinical

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren