Iconic Elements

Iconic Elements, skincare ontwikkeld door dermatoloog Dr. Wu

Iconic Elements is ontwikkeld door de dermatoloog Dr. Wu. Op een dag kwam hij erachter dat de huid veel invloed heeft en dat veel mensen hier ook over spraken en adviezen gaven. Daar moest hij wat mee, Iconic ELements was het gevolg. Het is een hoogwaardige huidverzorgingsmerk met een holistische benadering.
 
Iconic Elements is inmiddels verder verfijnd, mede dankzij de samenwerking met enthousiaste dermatologen en huidtherapeuten. Doordat we voortdurend praktijkervaringen uitwisselen, kunnen we Iconic Elements volgens de laatste wetenschappelijke inzichten blijven ontwikkelen.
 
De hele verzorgingslijn van Iconic Elements is gericht op de werking, pH-waarden en huidvriendelijkheid. Alle actieve ingrediënten zijn bewezen werkzaam en ondersteunen de zuurmantel van de huid. Daarnaast ondersteund Iconic Elements de visie van 'Clean Beauty', zij werken met duurzame geselecteerde ingrediënten die een goede huidfunctie hebben. Zo wordt je huid verbeterd en beschermd, zonder dat er schadelijke gevolgen binnen je lichaam optreden.
 
Een echte bestseller en awardwinner van Iconic Elements is de 'Spotreducer'. Winnaar van de Grand Prix de la Beaute award 2015 / 2016! Door de unieke combinatie vitamine B3 (niacinamide) en ectoïne (een natuurlijke huid beschermer) bestrijdt de Spot Reducer een ongelijkmatige teint, vlekjes en hydrateert tegelijkertijd de huid.
 
Prijzen gewonnen met Iconic Elements:
  • Grand Prix de la Beaute award, specifiek met de Spotreducer
  • EU Business News: Best Holistic Skincare Line Netherlands 2022
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren