Drs Leenarts

Drs Leenarts is ontwikkeld door de dermatoloog Marjolijn Leenarts met als doel om huidverzorging te ontwikkelen zonder onzin ingrediënten. Haar doel was om producten te ontwikkelen zonder parfum en simpele alcoholsoorten (bijv. alcohol denat) en juist ingrediënten te gebruiken die effectief zijn.

De producten zijn ontwikkeld met de ervaringen vanuit de dokterspraktijk. Ze zijn ontwikkeld rechtstreeks met de hulpvragen van de patiënten. En natuurlijk met alle dokterskennis, waardoor zij precies goed wist welke ingrediënten werkten en welke niet. Ook wist zij goed welke allergieën mensen vaak hadden op ingrediënten.

De gehele Drs Leenarts huidverzorgingslijn is begonnen met de verkoelingslotion voor waterpokken en dit groeide uit tot een groot skincaremerk. Sinds kort zijn er nieuwe producten toegevoegd speciaal voor mensen met een onzuivere huid (acne). Het huidverzorgingsmerk is gericht op het hele gezin. Zo is er een speciale babylijn, maar kunnen ook mannen het merk gemakkelijk gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren