Carelia natural skincare

Carelia Natural Skincare is ontwikkeld door Inés Navas in Barcelona (Spanje). Zij kwam op het idee om skincare te ontwikkelen, doordat zij het beste wilde voor de huid van haar kinderen. Ze kwam in aanraking met een aantal dermatologen en begon de ontwikkeling van huidverzorging gericht op baby's en kinderen.

De huidverzorging van Carelia Natural Care is gericht op veilig, gezond en van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van vitamines, essentiële vetzuren en voedingsstoffen, zonder al te veel onnodige vulstoffen. 

Daarnaast vonden ze het erg belangrijk om huidverzorging te ontwikkelen die geschikt is voor elk huidtype, ook voor de meest gevoelige huidtypes, zoals de atopische huid.

Al onze producten hebben de meest uitgebreide klinische tests ondergaan voordat ze op de markt werden gebracht. Dermatologische tests zijn uitgevoerd op vrijwilligers en nooit op dieren, wat bij alle uitgevoerde tests uitstekende cijfers oplevert voor hoge tolerantie en bewezen werkzaamheid, zelfs op een atopische huid.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren