Alpha-H

Alpha-H, krachtig professioneel huidverzorgingsmerk

Alpha-H is een professioneel huidverzorgingsmerk dat zich richt op huidverbetering. Voornamelijk de vitaminecocktails zijn erg beroemd onder Alpha-H. Het merk is ontwikkeld en afkomstig van Australië en werkt met hoge percentages aan actieve stoffen, zoals retinol, verschillende vitamines en glycolzuur. Daarnaast hebben de producten bewust een lage pH-waarde wat gunstig is voor de huid, omdat de ideale zuurmantel van je huid ook relatief laag is. 

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan centraal bij Alpha-H, daarom wordt er gekozen om zo min mogelijk niet effeciënte stoffen toe te voegen. Denk hierbij aan onnodige parfum en vulstoffen.

Alpha-H is opgezet en ontwikkeld door de Australische Michelle Doherty. Haar drijfveer begon doordat zij zelf kampte met ernstige acne, die na haar jeugd niet verdween. Het gebrek aan inlevingsvermogen van artsen en dermatologen + het feit dat er weinig effectieve producten bestonden zette haar aan het denken. Ze liep tegen de productformule aan die zij later benoemde tot 'Liquid Gold' en dit volgde snel met meerdere producten. 

Altijd gratis verzendkosten op Alpha-H

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren