Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die onder andere verantwoordelijk is voor de vochtopname van de huid. Een gram kan meer dan één liter water vasthouden. Dit zorgt ervoor dat de soepelheid en de elasticiteit van de huid verbetert. Het staat echt bekend als de hydratatiebooster voor de huid. Ontzettend geschikt dus voor de droge huid. 

zorgt ervoor dat vocht beter opgenomen kan worden door de epidermis, maar ook langdurig vastgehouden kan worden in de dermis. Je kunt het zien als een magneet die heel goed reageert op vocht. Een top combinatie dus om de huid te hydrateren.

Stiekem heeft het deels te maken met het vorige voordeel, de hydratatiebooster, doordat je huid namelijk beter gehydrateerd is is je huid indirect beter beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Je huidbarrière kan beter zijn werk doen, is ook sterker en daardoor heeft UV straling minder kans om door te dringen in de huid. Daarnaast werkt hyaluronzuur heel goed op de celdeling en de celstructuur, waardoor het een betere afvoer van de huidcellen heeft. Ook stimuleert het de collageen en elastine aanmaak, waardoor het voorkomt om rimpels te vormen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren