Huidverzorging

De skincare webshop voor jou

De huid is een van de grootste organen van ons lichaam, daarom is het ook erg belangrijk om daar goed voor te zorgen. Skincare helpt jouw huid goed te verzorgen. Het zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft, de huidbarrière sterk en stevig blijft en huidproblemen zal aanpakken.

Je hebt ontzettend veel verschillende skincaresoorten. Van serums tot dagcrèmes tot zonnebrandcrèmes. Ook is er een groot verschil tussen skincare en cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn eigenlijk medische skincare producten en hebben hoge percentages aan active stoffen. Het merk IS Clinical produceert enkel cosmeceuticals en hebben hoogwaardige actieve stoffen waar veel onderzoek naar gedaan is.

Naast kwalitatieve skincare is het ook goed om te kijken wat jouw huid exact nodig heeft. Soms denk je dat je een vettige huid hebt, maar blijkt dat je vocht te kort hebt. Het is altijd heel erg belangrijk om je huid te hydrateren, wat voor huidtype je ook hebt. Ook is het belangrijk om advies te krijgen van een professioneel.

Op HuidExpertCentrum kun je gepersonaliseerd huidadvies krijgen van een HBO-geschoolde huidtherapeut. Zij geeft professioneel huidadvies, online of aan huis, de mogelijkheden zijn te bespreken. We kunnen kijken naar je huidige skincareroutine en deze aanvullen met nieuwe skincare producten of we stellen een gehele nieuwe skincare routine samen op jouw huid.

Veel shop plezier op HuidExpertCentrum met hoogwaardige skincare en cosmeceuticals.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren