Annuleringsbeleid

Algemeen beleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@huidexpertcentrum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt uw bestelling gemakkelijk retourneren via het retourformulier, onder het kopje 'ruilen en retouren' of stuur een e-mail naar info@huidexpertcentrum.nl

Uitzonderingen

  • Maatwerk
  • Verzegelde producten
  • Kort houdbare producten

Abonnementen

U moet bij uw annulering een schriftelijke kennisgeving van de annulering naar ons sturen op één van de drie volgende manieren: u stuurt een e-mail naar ons of u schrijft een brief naar ons. 

U hoeft ons geen reden te geven voor de annulering. Wel horen we graag waarom u annuleert, zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen.

Als u ons dit bericht binnen het toepasselijke tijdsbestek hebt gestuurd, wordt uw abonnementsgeld binnen 14 dagen na het verzenden van de annulering gerestitueerd. Als de tijdsperiode is verstreken, kunt u nog steeds de automatische verlenging in uw account annuleren.

Contactgegevens

E-mail: info@huidexpertcentrum.nl

Telefoonnummer: +31633101524

Adres: Noortberghmoeren 94, 4824JH Breda